Katwijk heeft het gehele jaar door enorm veel te bieden. Naast genieten op strand en de duinen worden er diverse activiteiten georganiseerd die uw vakantie nog leuker maken! Lees hier wat u kunt zien, doen & beleven in en rondom Katwijk!


Keukenhof 
De Keukenhof is al 60 jaar de mooiste plek ter wereld waar de lente in al haar kleur en fleur losbarst. Hier kunt u inspiratie opdoen en tegelijkertijd ontspannen in een heerlijke parkomgeving. Keukenhof is vanuit Katwijk zeer goed te bereiken. 


Soldaat van Oranje 
Deze musical vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis dat doorverteld moet worden. Zo houdt de voorstelling onze geschiedenis in leven. Niet alleen de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema, maar ook die van alle andere Nederlanders die keuzes moesten maken in ‘40-‘45. Zo heeft iedereen zijn eigen oorlogsverhaal. Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan kinderen en kleinkinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje –De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben.

Koningsdag 

Rrrollend Katwijk: Het Foodtruckfestival in het hart van Katwijk. 

Visserijdagen Katwijk - eind juni
De visserij heeft Katwijk groot gemaakt. Wij zijn trots op onze cultuur en tradities in heden en verleden. De visserij zit in onze genen en het vissersbloed stroomt door onze aderen. Ook nu nog. Het is om deze reden dat katwijk de visserijdagen weer in ere hersteld heeft. Lees meer op: op http://www.visserijdagen-katwijk.nl/

SAR Katwijk - Laatste zaterdag van juni

De reddingsbrigade van Katwijk organiseert elk jaar een grote reddingsdemonstratie. Tijdens SAR Katwijk tonen diverse hulpverleningsinstanties hun kunnen op het gebied van reddingswerk. 

Flower Parade Rijnsburg (Bloemencorso) - 12 augustus 2017
Het Rijnsburgs Bloemencorso is een van de zomerse hoogtepunten als het gaat om gezinsuitjes. Iedere tweede zaterdag van augustus rijden praalwagens, auto's en koetsen versierd met de prachtigste bloemen over de boulevard van Katwijk. De volgende Flowerparade vindt plaats op zaterdag 12 augustus 2017. 

Noordzee Zomerfestival - 3 tot 12 augustus 2017
Dit zomerse festival bestaat uit diverse dag- en avondactiviteiten voor jong en oud. Het is een uniek evenement met vele bezoekers. Lees meer over het festival en het programma voor 2017 op http://www.noordzeezomerfestival.nl/.